Sidor

tisdag 30 oktober 2012

"Summering av säsongen" Del 1 av 4

Då är det dags att summera den första delen av säsongen och denna summering kommer som spelare och för första gången på väldigt länge från åskådarplats.
Jag har valt att dela upp denna säsong i 4 delar !

Som många redan förstått så är vi ett lag under uppbyggnad och det tåls att upprepas framför allt till våra supportrar och närmast sörjande som match efter match följer oss på åskådarplats eller på våra hemsidor, samt här på den eminenta KSK Bloggen.


Vissa av matcherna denna säsong har svängt enormt i kvalité och man kan  kort och gott kunna kalla det för en berg&dalbana.
Jag som spelare och erfaren ledare har en viss allergi  mot att man kliver in på planen och tror att allt ska lösa sig. Man vinner inga matcher själv i en lagsport . Man vinner en del matcher på rutin/klass men i vår serie så är det oftast inställning som är den största bidragande orsaken till att man står som segrare i slutändan. 
Jag är förvisso inte världens bästa målvakt i division två norra men respekt för alla motståndare har jag oavsett klubbtillhörighet eller var man nu ligger i för position i tabellen.Tidigare resultat är irrelevant, utan det är "här och nu" som gäller när man väl står på planen.

Vi har som sagt blandat resultaten denna första delen av säsongen.

-Vi klev av banan som vinnare trots ett nederlag efter slutsignalen(Aik)
-Vi lyfte oss och fick stå som segrare trots en rejäl käftsmäll i matchinledningen (Täby).

-Efter att kommit undan med blotta förskräckelsen (Täby) så är vi högt upp i det blå efter att spelat en näst intill felfri match (Hornskroken)
-Men kommer snabbt ner på jorden och blir synade/straffade av ett för dagen bättre lag.
"Inställningsmässigt" (Boden) 

-Sedan blev vi åter igen straffade och brända i vår egen hemmaborg (Brännan) och denna förlust var nog en knäpp på näsan för vår del. Det finns "bra" och "dåliga" förluster och denna var det sistnämnda.

-Till slut fick vi åter smaka på segerns sötma igen! (Sundsvall)


Vi är som sagt "gamla ,unga, nya" och får vi bara ordning på våra brister så kommer fortsättningen av denna andra delen av säsongen bli enormt rolig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar