Det handlar inte om att jag enbart vill eller ska skriva när det går bra för oss men som jag påpekat i tidigare inlägg så har den svåraste utmaningen varit att få tid till just bloggandet.

Den senaste matchen som jag refererade för KSK`s A-lag senast var mot Lif blå.
A-laget har précis som alla andra lag I KSK`s herrsektion lyckats beta av ett par omgångar innan man till slut fann tiden att skriva ner några rader om  matcherna som spelats!

KSK-HK Tuna

En 4 poängsmatch då vi båda jagade/jagar poäng för att öka avståndet från lagen som ligger bakom oss.
Så är och kommer nog förutsättningarna att se ut inför varje ny match en längre tid framöver i denna jämna serie.

Hemmamatch i "Östatsbunkern " mot HK Tuna som resulterade i en bitter förlust och med minsta möjliga marginal!
Ni som ej befann er på plats kanske undrar om matchbilden?

Jag måste tyvärr göra er besvikna på att jag själv inte kommer ihåg så mycket av den fighten
förutom vår korta dipp i andra halvlek där vi tyvärr inte lyckas knyta ihop påsen när vi leder med tre bollar ca kvarten in i halvleken.
19-16 på tavlan och det som funkade bra under större delen av matchen gick åt fanders och vi tappade ledningen och fick jaga i slutminuterna för en kvittering som vi ej aldrig hann uppnå trots en del chanser.
Trots förlusten så fanns det en hel del ljusglimtar men det är väldigt svårt att fokusera på dom när man förlorar med en jävla boll igen!

Slutresultat: 23-24 till HK Tuna`s favör!

Såhär skriver gästerna om fighten!

HK Hallstahammar- KSK

BRAGDEN I HALLSTA!

Denna match borde jag skrivit om för länge sen men bättre sent än aldrig!
Med en bitter fölust i  den föregående omgången så var det nog många därute som aldrig hade kunnat ana vad som som skulle ske i den 10 omgången i division 2 östra!
Förutsättningarna såg lite olika ut för oss på planen.
HK Hallstahammar hade en komfortabel seger i bagaget medans vi hade en revanchlusta och inställning utan dess like från nederlaget i föregående omgång och det visade sig bli det stora avgörandet i matchen.

Första halvlek:

Det var Hallstahammar som tog kommandot direkt i matchinledningen och fick spräcka nollan redan i deras första anfall men vi ville inte vara sämre och replikerade omgående. Så såg det ut ungefär 8 minuter in i halvleken då vi äntligen fick utdelning för vårt slit bakåt och lyckades få ett litet övertag i målprotokollet och hade som mest en 3 måls ledning som krymptes ju längre in halvleken vi kom.
Hallstahammar lyckades précis innan pausvilan gå förbi oss men vi vek inte ner oss och kunde i sista anfallet kvittera och ta med oss ett oavgjort resultat ut till den välbehövliga pausvilan.

Halvtidsresultat: 12-12

Andra halvlek:

Precis som i första halvleken så tog Hallstahammar kommandot direkt och vi replikerade omgående men där tog det också stopp för hemmalaget. Vårt eminenta försvar stoppade det mesta och när dom väl kom förbi så ville jag inte vara sämre och tackade gubbarna för deras slit bakåt för att göra det så enkelt som möjligt för mig samtidigt som jag slapp tänka på att täcka hela målet.
På 15 minuter släppte vi tillsammans bara igenom två bollar och det blev helt enkelt för mycket för hemmalaget. Som mest fick vi tillfället att leda med 8 bollar.
Hallsta fick putsa till siffrorna i slutskedet av matchen men vi stod trots detta pall mot anstormningarna och dom desperata forsöken att återfå kontakt.

Slutresultat: 23-28 till KSK`s favör!

Efter en sådan bragdmatch så kanske ni har överseende eller förstår varför dagens - uteblir!

Dagens +

+ Försvaret: Det är åter igen en fröjd att få stå och vakta buren när ni sliter som djur bakåt och jag har er att tacka för priset/vinsten för matchenslirare som var en V75 kupong som jag dessutom vann hela 28 kr på !

+ Mackan är åter igen "in the flow " och har lyckats vakna upp ifrån dvalan helt som han dragits med i några matcher!

+ Söderberg lyser av självförtroende på banan och han tackar coachen/laget genom att göra det svåra att se så enkelt ut!

+ Simme, underbart att ha dig tillbaka på banan och se att du också vill vara med i målprotokollet!

+ JVL försvarsdirigenten som är stabil som vanligt i försvaret med hjälp av sin trogne vapendragare "Jimbo" där dom i anfall även kompletterar varandra väldigt väl och skördar stora framgångar!

+ MÖLLER och OLSSON som levererar på sina respektive positioner både framåt och bakåt.

+ Felix som styr upp det på bakplan och fortsätter att kriga framåt och är alldeles för osjälvisk för att synas eller ta för mycket plats i målprotokollet.

+ Till Wille som fick komma in i slutet och göra sitt första mål i A-lags sammanhang!

+ Lagmoralen,laginsatsen och inställningen

Detta skrevs i VLT

Urklipp från Dövinkel:

"Det var laget som tillsammans med IFK Kristianstad skulle jogga hem sin serie, men något stämmer inte i Hallstahammar. Ny förlust igår -- hemma mot i botten kämpande Kungsängen (!) -- och nu är HSK fyra poäng efter serieledande HK Cliff och det med en match mer spelad. Imorgon riskerar man dessutom att tappa tredjeplatsen till Swithiod om kompisgänget vinner hemma mot Örebro i Västertorp."