Sidor

lördag 14 december 2013

Matchreferat KSK-U !

Som rubriken påpekar så börjar jag med Utvecklingslagets referat och dom har hunnit spela av två matcher sen sist och då jag enbart var på plats en av två matcher så blir det en kortfattad summering


KSK-U -HK Lindö

Det finns egentligen inte så mycket att tillägga i detta referat förutom att vi alla som var med denna fight var slående överens om att vi spelade bedrövligt och det gjorde ju inte saken bättre att vi trodde att vi skulle leka hem matchen då motståndarlaget enbart kom till matchstart med två avbytare på bänken.

Första halvleken är nog den sämsta inledningen  under hela denna säsong I divison 5 serien då vi tillåter Hk Lindö Skjuta hej vilt på och mot mål utan att ens ha en tillstymmelse till att gå ut och störa motståndarna när dom anföll.
Sedan gör det ju inte saken bättre eller lättare att det är en del enklare bollar som smiter in bakom våra målvakter!
Hade man fått ha timeout kort i vår serie så hade det tagits redan efter två minuter och då hade man eventuellt fått ens egna spelare på plan att vakna till liv men man fick helt enkelt stå vid sidan om och känna sig helt maktlös på bänken.
Om jag inte minns helt fel så tillätts Hk Lindö hålla I taktpinnen på plan och på tavlan större delen av halvleken innan vi fick fart på fötterna i försvar/anfalll och lyckades till slut gå förbi på tavlan innan halvtidsvilan.

Andra halvleken blev en transportsträcka men dock inget skönlir från vår sida och man får tyvärr ge Hk Lindö lite cred trots att dom inte skall kunna segra en match som denna så kör man på 60 minuter!

Slutresultat : 43- 31 till KSK-U favör!


IK Stubbhagen- KSK-U

Denna match var jag ej på plats då A-laget hade bortamatch men enligt rapporterna jag fick i efterhand så förlorade vi dock précis och vi hade lika gärna kunnat åka hem till Kungsängen och "Öststatsbunkern" med två poäng om det inte vart för den bedrövliga domarinsatsen i slutminuterna av matchen som tyvärr blev matchavgörande och
HK Stubbhagen fick kommma undan med blotta förskräckelsen!

Slutresultat: 34-33 Till IK Stubbhagens favör!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar