Sidor

lördag 7 september 2013

Den stora frågan!

Det är en hel del därute som ställer sig frågan hur KUNGSÄNGEN kommer att klara sig division 2 östra . Många undrar väl pga våra resultat dom senaste 10 matcherna där enda positiva ljusglimten enligt dom som läser och följt våra resultat under försäsongen kan tyckas vara den oavgjorda matchen mot WEST HK. Jag själv har legat väldigt lågt och har ej haft ork med bloggandet,uppdateringar av status på laget samt referat från matcher och turnerningar vi ställt upp på.
Jag förstår inte riktigt hur mina bloggkollegor runt omkring i landet får det att gå ihop med jobb,träningar samt familj och så ska man försöka hålla resten av omvärlden som har ett intresse att följa sitt lag.
 
Men för att inte tråka ut er få läsare som eventuellt finner ett intresse att läsa detta så ger jag mig på en kortfattad försäsongs summering.
 


Lärkulla cup

Viimsi – Kungsängens (10 – 10) 21 - 18

Första matchen och  sedemera en förlust som lämnade en bitter eftersmak där vi inte alls kommer upp i den nivån som vi har. Många med mig tyckte att vi gjorde en dålig match och här kunde vi haft en tvåpoängare om vi bara hade haft huvudet och skärpan med oss in på plan samt inte glömt dojjorna hemma på förläggningen.

SIF – Kungsängens (20 – 15) 37 - 28

Dagens andra förlust inkasserades men lämnade dock en hel del positiva vibbar. Slutresultatet i sig tycker jag inte speglar matchbilden då vi större delen av denna match inte får lön för slitet vi gör bakåt. Trots att vi låter spelarna komma till dom avsluten som vi vill så lyckas SIF få med sig utvisningar och straffar till sin favvör trots att ingen är i närheten av att röra dom när SIFanfallarna missar sina avslut.


West – Kungsängens (13 – 14) 27 - 27

Turneringens positiva ljusglimt!
Vi är med från start och visar ingen som helst respekt överhuvudtaget för West och att dom husserar i Finlands Elitserie . Kan understrykas att West kan ha underskattat oss  men vi fick précis allt att stämma i vårt spel .West kom undan med blotta förskräckelsen och lyckades till slut kryssa mot oss.

  BK-46 – Kungsängens (23 – 14) 40 - 23

Sista matchen för dagen och många spelare var slitna  och fick stå över denna match i förmån för dom yngre talangerna som sedemera inkluderas i herrtruppen. Utgången denna match kändes på förhand att det skulle bli jobbigt men grabbarna kliver in och har kul och visar att dom vill vara med och fightas om en plats i a-laget.Trots många ovana positioner i anfall och försvar så tycker jag att man löser problemen som uppstår med betyget godkänt.


Eskil Cup

Vi  inkasserade en hel del förluster på denna turnerning där ljusglimtarna kom den andra speldagen av turnerningen då vi mötte Bolton samt Enköping. Trots förluster bägge dessa matcher så avslutade vi med att hitta tillbaka till glädjen och kämparglöden på planen.
 
 
Det är nu 21 dagar kvar till seriestart och  upplägget i år med att matchas mot motstånd i högre divisioner har resulterat i uteblivna vinster men där vi i många fall faktiskt klivit av planen
med att kunna hålla huvudet högt och gå rakryggade. Det finns två slags förluster där den första efterlämnar en bitter eftersmak och den andra där man känner sig tillfreds trots förlusten.
 
 
Det finns en hel del ljusglimtar under denna försäsong som vi defintivt kommer att ta med oss till seriestarten.
Division 2 östra kommer inte bli en enkel resa och tror man det, bör man tänka om omedelbart. Att vi ska stå som seriesegrare i år känns långsökt och ett rimligt mål vore att hamna i mittenträsket samt att undvika kval.
 
Formen då? Den kommer vi att försöka finslippa på med hjälp av en och annan träningsmatch innan seriestarten och förhoppningsvis får vi känna oss som vinnare innan serien drar igång på riktigt!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar