Sidor

måndag 23 september 2013

Genrepet slut!

Nu har genrepet och finslipningen med hjälp av träningsmatcher avslutats. Vi vann 4 av 4 möjliga matcher varav den sista och fjärde matchen spelades mot lokalkonkurenten Jakosbergs GOIF.

Upplägget på denna genrepsvecka har vart anorlunda och väldigt kul framför allt när man får spela matcher.  Men att det skulle vara och bli en sådan framgång trodde jag inte!

Vi har som sagt en hel del yngre talanger som ska försökas slussas in och dom fick förmånen att kliva in på banan i torsdags och jag med många andra av oss äldre ger er alla unga en eloge som axlar ett stort ansvar i matchen mot Jakan.


Ksk - Jakobsbergs GOIF

Första halvlek:

Vi börjar halvleken lite trevande inledningsmässigt men som tur är så är inte Jakan på hugget heller för den delen. Vi bommar en hel del skott i anfallen samt att vi är lite sega i fötterna i vår uppbyggndasfas och går bort oss lite för enkelt stundtals bakåt. Men i det stora hela så är första halvleken inte så värst spännande då våra juniorer lyckas störa Jakans spel och vi får göra ett litet ryck innan halvtidsvilan.

Halvtidsresultat : 15-11 till vår favör

Andra halvlek:

Vi gjorde allt mycket bättre än första och det blev mer eller mindre inte så mycket att skriva om förutom att det var en halvlek som gick vår väg i det mesta och det blev en transportsträcka fram till slutsignalen ljöd i östatsbunkern! Jakobsberg fick snygga till siffronrna lite  men nära en seger var man aldrig under hela matchen.

Slutresultat: 27-21 till vår favör!
Dagens +/-

Blir inget minus denna tillställning!

+ Blir dessvärre alldeles för många namn och med risken att missa någon så uteblir dom och jag plussar istället till er alla JUNIORER som kliver in och tar för er och axlar ett stort ansvar både framåt och bakåt och gör det hela med bravur!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar