Sidor

fredag 20 september 2013

Ksk skräller igen!

Genrepet inför seriepremiären  fortsatte i förrgår (onsdag) där vi mötte Team Rimbo i vår så kallade "Öststats bunker"

NU har vi mött 3 lag från Division 2 norra och där vi vunnit komfortabelt i slutändan med några bollars marginal. Jag är just nu nöjd med att vi spelar i division 2 östra när kvaliten är så dålig som den är i division 2 norra. Att skryta med att man går upp i ettan är nog allas våta dröm när det gäller lag i divison 2. Att komma upp när man spelat i "lingonserien division 2 norra" 
skulle jag inte skylta med då kvaliten i år verkar vara så pass bedrövlig. Framförallt när ett så pass mediokert lag som Kungsängen vinner mot förhandstippade topplag!


Visst som bloggkollegorna säger så är det bara träningsmatch  men går du inte in för att vinna varför ens spela? Resultaten ljuger aldrig och du är inte bättre än det som står skrivet i svart och vitt eller uppe på tavlan när väl matchen är spelad.


Men nog tuggat om det!
Nu ligger jag lite efter på bloggfronten och referat borde som sagt sitta på sin plats.

KSK -Team Rimbo

Vi chockade Team Rimbo från start och gick upp i en 5 måls ledning tidigt in i halvleken sedan så lyckades dock Rimbo komma ikapp men vi höll undan och gjorde ett ryck .Team Rimbo fick ingenting gratis enligt mitt tycke men det var en hel del skitbollar som rullade in  trots ett gediget arbete från försvararna.
Anfallsmässigt så gick det ovanligt bra för oss och vi fick utdelning i dom flesta anfallen som vi byggde upp.


Halvtidsresultat: 21-15 till vår favör

Andra halvlek:

Vi började halvleken tvärtemot den första med att göra en hel del tekniska misstag framåt och bakåt som resulterade i att Rimbo kom så nära som med ett måls underläge.Närmare en så mäktade inte Rimbo med då resan slutade där för gästerna. Vi tog tillbaka taktpinnen bakåt och framåt som resulterade i en hel del mål och vi lyckades sedan  göra ett ryck som vi sedan inte släppte igen!


Slutresultat 37-30 till vår favör!
 
Matchens +/-
 
- Försvaret och anfallet får sig en känga när vi tappar allt i början på andra halvlek
och jag själv ger mig minus i detta sammanhang då jag lika gärna kunnat sitta på läktaren. Det var en bedrövlig insats men man kan inte alltid vara på topp.


Matchens +

+ "Kollektivet framför jaget" helt underbart när allt klaffar i försvar och anfall

+ Anton dominant både framåt och bakåt på H6

+  JVL som hade lekstuga på m6 med sina 12-13 baljor idag trots 3 eller 4 bommade avslut !

+ Speldirigenten Felix som går från klarhet till klarhet och vågar mer och mer
Det är helt underbart att se när du går mot mål  och är lite självisk för engångs skull och lurar bort dina försvarare framför dig

+ Vi lyfter oss från våra dippar och vår lägsta nivå blir bara högre och högre


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar