Sidor

söndag 27 oktober 2013

2-2

Jag har hunnit avverka 4 matcher sen senaste blogginlägget men som sagt så räcker inte min tid till just nu!

2 förluster och 2 vinster därav rubriken!

Man har stora ideer på hur man kan förbättra och försöka hålla bloggen intressant och vid liv men när man gör detta alldeles själv så blir det alltid något som blir lidande och för tillfället så får det bli bloggen fram tills jag hittat någon form av ro/planering av min tillvaro just nu som spelare/coach x 3/arbetare, man och far!

KSK A-LAG

Har avverkat två omgångar i divison 2 Ö mot Katrineholm  och Örebro med två förluster men där den senare är klart godkänd med tanke på laget vi ställde upp med!

KAIK-KSK

Finns inte så mycket att tillägga mer än att vi åkte till Katrineholm och lämnade huvudet och skorna hemma i Östatsbunkern i Kungsängen!
Kaik var inte bra men vi var inte mycket bättre och KAIK fick med sig två poäng pga vårt bedrövliga spel!

Slutresultat: 29-28 till KAIK

Örebro HK-KSK

Med den senaste omgångens match i sådär någorlunda färskt minne så känns det som man måste lägga upp hur min syn på matchen såg ut från sidan och på planen!
Som jag påpekade tidigare i detta inlägg så åkte vi till Örebro med en decimerad trupp utan dess like och sist vi hade det såhär illa var nog i division 2 N när vi hade dubblemöte borta mot Sundsvall och Brännan förra säsongen. Med 9 stycken tunga avbräck så hade vi som målsättning att iallfall kliva av planen  efter 60 minuter rakryggade och med huvudet högt!

Första halvlek:

Det var inget skönlir men vi lyckades chocka Örebro i första halvleken och vi följdes åt en bra bit in i första och vi tilläts göra ett litet ryck  vid början av halvleken men Örbero tuggade sig snabbt tillbaka och fick således gå om oss på tavlan. Sista tio minuterna får vi allt och stämma i vårt försvar/anfallspel och vi lyckas gå om Örebro och får gå ut till halvtidsvila med en minmal ledning!

Halvtidsresultat: 12-13 till vår favvör

Andra halvlek:

Örbro chocköppnar och vi är fortfarande kvar i omklädningsrummet och jag tror att Örbero hinner göra 4-5 mål innan vårt första mål  i andra, skrivs in i protokollet.
Vi lyckas tyvärr gå bort oss bakåt och gör en del taktiska drag som inte går hem.Det sist nämnda resulterar i att vi tappar en hel del fart frammåt men vi behåller trots detta skärpan när vi väl bygger upp våra anfall och kommer till lägena framåt som stundtals resulterar i mål till vår favvör. Det som tryter i denna fight är inte humöret eller inställningen utan snarare orken med två avbytare samt mig som ett alternativ att få dra på mig en uteröja nr 9 är som sagt kanske inte dom bästa förutsättningarna för en match i divsion 2 Ö

Slutresultat: 29-25 till Örebro HK favvör!

Ksk HJ-Enköping HK

Det har gått några dagar sen denna match men ack så skönt att få vinna med KSK HJ
och mot en rival som Enköping som stod för motståndet denna omgång i HJ 1 serien.

Det var väl i grund och botten bara ett lag på planen denna dag och det var dom vinröda grabbarna som spelade handboll denna kväll.
Nu ska vi inte baktala Enköping men dom var aldrig nära en seger!
Det mesta stämde för oss både framåt / bakåt men vi hade en del sekvenser i matchen som vi måste fila och bli betydligt bättre på, för annars så kan vi vara i samma roll som Enköping mot ett bättre motstånd. 


KSK U-Norrtulls HK

Hemma match i "Östatsbunkern" och en klart decimerad trupp även i U-laget då A-laget hade bortamatch i Örebro samma dag!

Trots spelarmaterialet och matchbilden så lyckas vi vinna en onödigt jämn match då jag och många med mig denna match tyckte och tänkte att detta lag var minst 10 bollar sämre än oss vid halvtid. 
Vi gör och tar en massa konstiga beslut under hela matchen och stundtals så förstår vi inte vad handboll går ut på och denna känga gäller alla och inkluderar även mig som coach/spelare.
Ett bättrte motstånd och vi hade torskat matchen.
Det är trots allt en styrka att vinna sådanna här matcher när man som lag spelar en bedrövlig handboll.
Det var inte snyggt men en vinst är trots allt en vinst och det är just nu det enda vi tar med oss till kommande omgångar framöver i Div 5 A






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar