Sidor

onsdag 2 oktober 2013

Den vinröda helgen avslutad!

Den vinröda helgen med en massa förluster avslutades dock med ytterligare en förlust men den lämnade dock väldigt mycket positivt efter sig!

Helgens sista drabbning stod våra  juniorer för som i sin tur också hade seriepremiär efter mycket om och men då flera lag dragit sig ur  HJ1 serien i sista stund!
Kan ju tyckas att handbollsförbundet borde  försöka komma fram till någon vettig lösning då det blir väldigt lite matcher för lagen som spelar i HJ 1 enligt min mening.

Svårast möjliga motstånd i form av SKÅNELA 2 och min första match som coach för juniorerna kunde inte bli mycket jobbigare och ens kunskaper skulle sättas på prov direkt!

Skånela-KSK HJ

Första halvleken:

Grabbarna började matchen  med att visa var skåpet skulle stå direkt och inledde halvleken helt respektlöst mot Skånela som kände sig något tagna av matchinledningens tempo och att vi malde på och sprang av oss utav bara farten.
Vi följdes åt en bra bit in i halvleken men lyckades dock inte bibehålla skärpan i våra anfall i slutskedet och detta utnyttjade Skånela på bästa möjliga sätt och kunde gå till pausvila med några bollars marginal till deras favör.

halvtidsresulat : 18-13 till SKÅNELA

Andra halvleken:

Lite ombytta roller denna halvlek och vi fick inte tillbaka samma flyt som i början av första havlek och det straffade sig omedelbart på tavlan och Skånela gick till en 8-9 bollars ledning som mest.
Vi fortsatte som sagt att kämpa på och det gav till slut resultat då vi krympte avståndet ju längre in i andra halvleken vi kom.
Det visade sig snabbt att Skånela inte kände sig allt för bekväma över scenariot som började uppdagas och irritationen hos dom var väldigt påtaglig och det gav oss ytterligare en boost.
Oturligt nog så kom vi aldrig närmare en ett tvåmålsunderläge som till slut blev 6 på tavlan.

Slutresultat: 33-27 till Skånela

Dagens +/-

Blir bara + denna match!

+ Kämparinsatsen: vi slutar inte spela utan genomför hela matchen.

+ Glädjen vi visar varandra vid sidan och på planen.

+ En eloge till er alla som var med denna match och bidrog till en "värdig" förlust
med detta menar jag att vi kliver av planen rakryggade och med huvudet högt enligt min mening.
Ni får också ta i beaktning att vi enbart har haft en träning tillsammans innan denna drabbning så detta kan bli en väldigt rolig resa i HJ 1