Sidor

onsdag 2 oktober 2013

Förlust i premiären!

Lördagen den 28/9 hade vi äntligen seriepremiär i Division 2 Östra och vi inledde säsongen med att möta ett förmodat topplag sätt till motståndarens föregående säsong samt sammarbetet dom har med Hammarby IF HK. Laget som vi mötte i" Östatsbunkern " Var  HK CLIFF.

Våra tidigare drabbningar med Cliff har resulterat i en vinst och en förlust med det ska också tas till beaktning att detta Cliff som stod på andra sidan av våran hemmaborg var i stort sätt ett helt nytt lag från våra senaste drabbningar lagen emellan som skedde för 2 säsonger sen.

Ksk-Cliff

Första halvlek:

Premiären i årets div.2 östra samt första halvleken visade sig vara en väldigt nervös tillställning där båda lagen i stort sätt följde varandra fram till slutsignalen av första halvleken.
Vi kommer stundtals  upp i nivå men Cliff är rutinerade och visar att man lärt sig av gångna säsongen av att spela i div 2 östra och framför allt visade man varför man var ett topplag förra säsongen då man hade betydligt mera tålamod i sina anfall som resulterade i många kanske lite för lätta mål till deras fördel.

halvtidresultat : 13-14

Andra halvlek:

Vi börjar tyvärr andra halvleken  med att förlora första tio med 1-5 och här kändes det som tåget skulle gå men vi fortsatte att kämpa och krigade oss sakta in i matchen.
En väldigt viktig sekvens i andra halvleken blir tyvärr avgörande och här märkte man att nervositeten gjorde sig påmind.
Vi började krympa avståndet och helt plötsligt så fick vi chansen att komma ikapp och hade lika gärna kunnat gå förbi sista minuterna av halvleken men vi utnyttjar tyvärr ej detta gyllene tillfälle med att ha övertaget när det gäller fler gubbar på plan, utan Cliff får istället sista ordet när vi ligger under med ett mål och avgör matchen med ca 10 sek kvar!

Slutresultat: 25-27 till Cliffs favör

'Dagens +/-

Dagens  minus:

- Ger jag mig själv då jag släpper in alldeles för många kantskott men till mitt försvar så lär det inte dröja länge  innan kantspelaren i Cliff får vara på planen eller bänken när Hammarby har elitseriematch!

- Måste tyvärr bli två sekvenser och båda sker tyvärr i andra halvleken

1. Vi tappar helt vårt spel framåt i början av halvleken och Cliff får retfullt göra lite enkla mål på oss då vi inte hänger med i försvaret bakåt.

2.Sista minuterna i andra halvleken då vi under ca 2 -3 minuter spelar 6-3,6-4 ,6-5 men lyckas ändå inte utnyttja detta tillfälle till vår favör

Dagens plus:

+ Till kollektivet, det är alltid jobbigt att jaga en kvittering men det vi definitivt ska ta med oss är att vi trots en del dåliga sekvenser i matchen ändå fortsätter och maler på och tror på vår spelplan.