söndag 23 september 2012

En bitterljuv förlust!

Som rubriken säger så förlorade vi tyvärr gårdagens match mot förhandstippade topplaget AIK HF.
Jag tänkte ge mig på en annlys av matchbilden då tyvärr liverapporteringen uteblev då jag själv stod på planen. Jag ska försöka styra upp någon/eller några som kan ta hand om detta om jag själv står på planen fortsättningsvis.

Första halvlek tar sin början och båda lagen turas om att vara i ledningen i inledningen av halvleken. Publiken som lyckats ta sig ner till hallen fick se en intensiv första halvlek med väldigt få tekniska fel och väldigt fartfylld handboll från båda hållen och anledningen till att det aldrig blev något riktigt ryck är väl för att båda försvaren spelade disciplinerat . AIK lyckades dock få en del kontringar efter att vi avslutat lite billigt och gjorde ett litet ryck innan halvlekens slut och fick gå ut till pausvila med en 2 måls ledning.

Halvtidsresultat 15-17 till AIK`s fördel

Andra halvleken så bestämde vi att varva ner på tempot och fick direkt  i inledningen ett litet bakslag och Aik fick göra ett litet ryck. Kvarten in på den andra halvleken så tappar vi Viktor pga av skada. I och med detta så var vi tvungna att återgå till tidigare spelplan och på så sätt hitta tillbaka till vårt grundspel och tryggheten i försvaret. Det gav resultat näst intill omgående och i dom sista 10 minuterna står matchen och väger då vi lyckats knappa in på AIK`s försprång och lyckats reducera till 22-23 på tavlan. Oturligt nog så blev vi lite stressade av matchbilden och gör lite tekniska misstag som Aik förvaltar på bästa möjliga sätt och får åter lite andrum från vår forcering i slutskedet. Vi kommer dock inte mycket närmare när marginalerna tyvärr var emot oss denna gång och Aik vinner sin/vår seriepremiär i division 2 norra.

Slutresultat 25-28 till AIK`s favör.

*******

Väldigt bra spridning i målprotokollet och nyförvärven inför denna säsong klev in och gjorde ett bra intryck och levererade direkt i symbios med dom "gamla" KSK spelarna.

Inställningen var mycket bra och sett till matchen i sin helhet så är det klart den bästa matchen vi gör denna säsong. Vi förlorar visserligen matchen men vi klev av planen med hedern i behåll och med vetskapen att alla gjorde sitt yttersta.