Sidor

tisdag 25 september 2012

Omröstningarna är avslutade!

Jag har tidigare haft två enkäter på höger sida där man kunde rösta på

1)Vilket lag som vinner division 2 norra? &  2)Vem som vinner den interna skytteligan?

1) Resultatet från omröstningen blev att  Kungsängens SK skulle stå som seriesegrare säsongen 2012/2013 samt att Dan Höglund vinner den interna skytteligan.

Man får väl tacka för förtroendet från dom som vart inne och  röstat men vi är inte riktigt där än. När vi summerar serien i årets upplaga får vi hoppas på att vi har gjort lika fina resultat som föregående säsong.
Det kommer att bli tufft.Det är absolut ingen omöjlighet men självklart ska vi försöka göra allt för att ni som kommer ner till hallen och hejar på KSK`s herrar ska få fortsätta tro/hoppas på lagbygget som är på gång. Vi skall också försöka leva upp till era förväntningar som ni har på oss.

2) Att Dan Höglund skulle vinna omröstningen kom inte riktigt som en överraskning då man i stort sätt var en av lagets mest tongivande spelare föregående säsong och om jag inte är helt ute och cyklar nu så var Dan inte långt ifrån att även ta hem skytteligan i div 2 norra.
I år är det betydligt fler som är med och utmanar i den interna skytteligan. Helt enkelt lär det inte bli denna säsong att få vara " herre på täppan" och det ska bli kul att se vem som tar hem det till slut. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar