Sidor

lördag 8 september 2012

Södra dalarna Cup gruppspels summering!

Tidig uppstigning imorse och en resa upp till vår destination  Säter/Dalarna/Skönvikshallen. Jag kan ju börja med att tilläga att mitt tips gick helt åt helvete! Vårt grundspel/inställning var under all kritik, inget funkade och vi var mer eller mindre helt under isen.

Vi börjar gruppspelet med att möta våra divisions konkurrenter Enköpings HF och det enda jag kan säga om den matchen är att vi underpresterade och vi  förlorade den inledande  matchen med hela 6 bollar.

Slutresultat 19-25 till Enköpings favör.

Matchen mot Huddinge  var snäppet bättre men tyvärr så förlorar vi åter igen. Man kan analysera båda dessa matcher hur mycket som helst och hitta en massa fel vi begår på planen men det skiter vi i nu.
Huddinge gör oss dåliga och som vår coach sa efter den fighten - Vi är inte bättre än det vi presterar i den sista matchen!

Slutresultat 19-16 till Huddinges favör


Med  orden som coachen sa så går vi in i den sista matchen mot Hangö och är oerhört revanshsugna. Vi gick in på planen med vetskapen om att vi kunde gå vidare till A-slutspel om vi vann sista matchen med  minst 4 bollars marginal samtidigt som Enköping var tvungna att  vinna sin match med 4 bollar mot Huddinge. Vi skulle i sånt fall gå vidare på målskillnad. Vi skulle  då bli 3 lag på samma poäng men med bättre målskillnad än Huddinge och Hangö.

Matchen mot Hangö är en match som vi tar med oss in i A-slutspelet. Denna match så följde vi vår spelplan till fullo och vi jobbar tillsammans som ett lag både framåt och bakåt . Allt stämde och vi körde fullständigt över Hangö.

Slutresultatet blev 27-11 till Ksks favör och vi lyckades ta sista chansen till ett A-slutspel imorgon.


Damerna spelade ju också matcher idag och med tanke på den korta tiden som dom har varit ett damlag så gör dom detta med bravur ,en härlig inställning och helt respektlöst!
dom tillresta och närmast sörjande fick iallafall se ett Ksk lag spela och prestera under herrlagets två bittra nederlag i gruppspelet.

49 mål gjorda och 29 mål  bakåt!
Det är bara lyfta på hatten och lycka till imorgon i semifinalen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar