Sidor

tisdag 4 september 2012

Snart är det seriepremiär!

Nu är det  ca 3 veckor kvar till den första seriematchen  och vi möter ett favorit tippat " Real AIK" som bloggkollegan www.dovinkel.com har kallat dom under hela försäsongen. Det är nog många lag därute som undrar vad Kungsängen håller på med och vad är det för spelare som dom har värvat inför stundande säsong. Först och främst så har vi breddat truppen och sätt till att det är konkurrens på varje position på planen och det har gjort att man inte längre är självklar i första 6:an eller i målet för den delen. Den stora truppen har bara gjort våra träningar ännu roligare,tuffare och målinriktade. Den största bidragande orsaken är  till stor del den nya tränaren Peter Jivestad som blev klar innan denna säsong startade samtidigt som vi inte får glömma bort vår styrelse som har kunnat göra detta möjligt för oss gamla,unga och nya Kskàre.
Det har väl gått en och annan kommentar genom veckorna /månaderna om att vi är laget som värvat mest och det är mycket möjligt att så är fallet men det är andra klubbar som inte är långt efter oss.

Innan seriepremiären så ska vi först bege oss upp till  Södra Dalarna Cup för att avverka en del matcher där jag kommer försöka skriva referat/sammanfattningar efter matcherna i den mån det hinns med.
Vi kommer även få med oss våra damseniorer på denna turnerning så vi hoppas på ett riktigt drag på läktaren från båda seniorsektionerna och närmast sörjande som följer med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar